Caș proaspăt de capră
16,8 lei – 67,0 leiInterval de preÈ›uri: 16,8 lei până la 67,0 lei
Alb ca norii care se joacă peste dealuri. Moale, curat, simplu – ca gustul de acasă.
Cașul nostru proaspăt e făcut din laptele caprelor alpine franceze crescute la Potcoava, în libertate, în aer curat și cu pășuni cât vezi cu ochii. E o brânză moale, ușor sărată sau nesărată (cum preferi), cu o textură delicată și un gust blând, dar plin de caracter.
Fiecare bucată e făcută cu mâna, nu cu mașina. Nu conține conservanți, nici aditivi, doar lapte, cheag și răbdare. De aceea are și un termen scurt de valabilitate – e vie, autentică, nerăbdătoare să ajungă în farfurie.
Cum se mănâncă?
Cu roÈ™ii, cu mămăligă, cu ceapă verde, în plăcinte sau… direct din pachet. E genul de brânză care se lasă reinterpretată, dar nu uitată.